Prijateljstvo

MOJ PRIJATELJ/MOJA PRIJATELJICA

Ime mu je Aljaž, piše se Petrijan. Živi v Kupšincih. Star je sedem let. Je srednje visok. Ima svetle lase in modre oči. Je moj najboljši prijatelj.

Žan Komorski, 2.a

Mojemu prijatelju je ime Benjamin. Piše se Sladić. Star je sedem let. je moj najboljši prijatelj. Ima rjave oči in rjave lase. Rad se igra z mano.

Nik Barber, 2.a

Mojemu sošolcu je ime Tio. Je moj najboljši prijatelj v razredu. Je večji od mene in ima svetle lase. Ima modre oči in najraje nosi športne hlače. Je prijazen fant in rad igra nogomet. Skupaj velikokrat gledava nogometni album. Čeprav sva najboljša prijatelja, se pa tudi včasih skregava.

Nevio Knaus Sever, 2.a

Ime mu je Nevio. Je suh. Ima rjave oči. Je hiter.

Nejc Dominič, 2.a

Ime mu je Maj. Piše se Solar. Ima zelene oči in rjave lase. Nima očal. Ima pegice. Rad nosi sivo jopico. Je zelo dober prijatelj. Obožuje konje. Je moj najboljši prijatelj.

Luša Zakšek, 2.a

Mojemu prijatelju je ime Natan. Piše se Vogrin. Star je osem let. Ima rjave oči in kratke rjave lase. Rad igra nogomet. Ima Star Wars copate. Navija za Barco. Doma ima mačko in gekona. Moj najboljši prijatelj je zato, ker je zabaven in iskren.

Sanja Purgaj, 2.a

Maj ima črne kratke lase in modre oči. Je velik in suh. Star je osem let. Ima pegice na obrazu.

Aljaž Petrijan, 2.a

Ime mu je Aljaž. Star je sedem let. Obiskuje drugi razred. Najraje obleče modro majico in kavbojke. Je zelo prijazen in dober fant, zato ga imam rada.

Ajša Horvat Šarkezi, 2.a

Jan je eden mojih najboljših prijateljev. Doma ima psa. Ima modre oči. Dobro igra nogomet in dobro teče. Igra pri klubu Mura. Odličen je v matematiki.

Maj Solar, 2.a

Ime mu je Aljaž. Piše se Petrijan. Ima modre oči in svetle lase. Rad ima nogomet. Hodi k rokoborbi. Živi v moji vasi. Ima brata Luko. Doma ima psa in zajca. Pogosto se pride k meni igrat. Se moj sošolec.

Jan Kovačič, 2.a

Maj ima modre oči in okroglo glavo. Piše se Solar. Star je osem let. Dostikrat ima oblečeno sivo jopico. Ima črne copate.

Natan Vogrin, 2.a

Mojemu sošolcu je ime Jan. Je zelo dober nogometaš. Zelo rad ima nogomet. Zato pa igra tako dobro. V prvem razredu sva sedela skupaj. Zbira nalepke za nogometni album. S prijatelji se rad pogovarja. Skoraj vsak dan ima oblečeno trenirko. Do mene je zelo prijazen. Rad ima slovenščino in šport.

Lara Kalamar, 2.a

Moji prijateljici je ime Sanja. Ima kratke svetlo rjave lase in rjave oči. Sva najboljši prijateljici. Skupaj se igrava, riševa in tekava. Imava se lepo.

Aja Kovač, 2.a

Ime ji je Ajša. Stara je sedem let. ima črne lase in črne oči. Najraje je oblečena v črne pajkice in modro majico. Obiskuje 2.a razred in je moja sošolka. Ajša je zelo pridna in prijazna, zato je moja dobra prijateljica.

Aljaž Kontrec Horvat, 2.a

Ime ji je Maja. Stara je sedem let. ima rjave oči. Rada nosi čop. Nosi belo majico in črne pajkice. Je malo nagajiva deklica.

Luša Polajner, 2.a

Vita je moja prijateljica. Ima rjave lase, ki ji sežejo do ramen in rjave oči. Zelo rada riše in bere. Hodi na atletiko in zdrav življenjski slog. Živi v bloku. Ima mlajšo sestro Živo. Trikrat na teden greva sami iz šole. Rada gleda oddajo Vse je mogoče.

Mara Zec, 2.a

Moja prijateljica je Iva. Ima temno rjave oči in rjave kodraste lase. Večkrat ima v laseh zelen obroč. Doma ima zajca Slepka in psičko Tačko. Njena najljubša žival je konj. Živi v hiši, v Černelavcih. Zelo rada riše. Lase ima pogosto spete v čop. Najraje je oblečena v metuljčkasto obleko in vijolične kratke hlače. Želim, da bi ostala vedno zdrava.

Vita Nonkovič, 2.a

Ime ji je Lara. Piše se Kalamar. Je moja najboljša prijateljica. Ima modre oči in svetle lase.

Eva Horvat, 2.a

Moji prijateljici je ime Lana. Hodiva v isti razred. Ima modre oči. Največkrat ima oblečeno roza majico. Stara je sedem let. je moja najboljša prijateljica.

Maja Meško, 2.a

Moji sošolki je ime Sanja. Piše se Purgaj. Stara je osem let. hodi v drugi razred. Sedi z Janom. Živi v Murski Soboti. Doma je v istem bloku kot moja babica. Ima rjave lase. V laseh ima obroč. Nosi roza jakno.

Luka Ivančič, 2.a

Ime ji je Vita. Rada ima konje. Zelo lepo riše. Ima svetlo rjave oči. Imam jo zelo rada.

Iva Šabjan, 2.a

Moji sošolki je ime Iva. Piše se Šabjan. Zelo lepo piše in zelo rada se smeje. Ima rjave kodraste lase in rjave oči. Z njo se rada igram in pogovarjam. V klopi sedi s sošolcem Neviom. Hodi v drugi razred. Rada pomaga sošolcem pri učenju, če kdo kaj ne ve. Je tudi moja prijateljica.

Zala Pojbič, 2.a

Moji prijateljici je ime Vita. Stara je sedem let. hodi v drugi razred. Oči ima zeleno rjave barve. Njeni lasje so rjavi in srednje dolgi. Rada hodi v šolo. Najraje ima oblečene obleke. Njena najboljša jed so makaroni. Rada gleda nadaljevanko Usodno vino.

Nuša Zauneker, 2.a

Maja živi v bloku. Piše se Meško. Ima svetlo rumene lase, rjave oči in rjave obrvi. Najraje ima muco in kužka. Rada se igra s kockami. Najraje je oblečena v krilo. Je zelo prijazno dekle. Rada poje pesmi. Najraje ima oddajo Oto in Pop.

Lana Legenič, 2.a

Imam prijateljico Alenko. Ima dolge rjave lase in rjave oči. Živi v Berlinu. Stara je šestindvajset let. Dela v trgovini z oblačili in v muzeju. Nosi očala. Njena najljubša barva je modra. Rada ima muce. Rada je sadje in zelenjavo.

Luka Aleksander Šebjanič, 2.a

Ime ji je Lana. Piše se Legenič. Stara je sedem let. Sedi poleg mene. Ima rjave lase in modre oči.

Nino Nagy, 2.a

Komentiraj

Uvrščeno v Mladi literati

Komentiranje je onemogočeno.